DIGITAL MARKETING

Ο απόλυτος ψηφιακός σας συνεργάτης για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Το Digital Marketing είναι ακριβώς αυτό το marketing που περιλαμβάνει όλα τα κανάλια επικοινωνίας που χρησιμοποιούν ως μέσο το Internet.

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το digital marketing προκειμένου να έρθουν σε επαφή με πελάτες ή υποψήφιους πελάτες μέσα από μηχανές αναζήτησης, social media, emails κλπ.

Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη παρουσία σας στο διαδίκτυο, η επόμενη κίνηση είναι η αύξηση επισκεψιμότητας.

To Digital Marketing είναι οτιδήποτε κάνετε online με στόχο:

√  να τραβήξετε την προσοχή του κοινού

  να στείλετε τους χρήστες στην ιστοσελίδα σας ή στο E-Shop σας

  να πείσετε τους ανθρώπους να κάνουν εγγραφή στο newsletter σας, να αγοράσουν ένα προϊόν ή να κατεβάσουν τη mobile εφαρμογή σας

Προώθηση Ιστοσελίδας και E-shop

SEO


SEO (Search Engine Optimization) ιστοσελίδων & eshop σημαίνει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

Το SEO διαμορφώνεται μέσω μιας στρατηγικής καθώς αναλύουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της παλιάς ή καινούργιας ιστοσελίδας σας και σκιαγραφούμε πλήρως την διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησης σας.

Αποτελεί δημοφιλή επιλογή ως τεχνική προώθησης ιστοσελίδων γιατί με μικρές διορθωτικές κινήσεις που συμβαδίζουν με τις οδηγίες της Google, σε συνδυασμό με την συμβουλευτική μας καθοδήγηση και επιπλέον με τις online προωθητικές ενέργειες πετυχαίνετε αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand και των πωλήσεων.

Στόχος των ενεργειών μας για τη προώθηση SEO ιστοσελίδων είναι να αποκτήσει η ιστοσελίδα μας κατάταξη όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά αναζήτησης.

Όταν ο χρήστης αναζητάει τις συγκεκριμένες λέξεις, σκοπός μας είναι να εμφανιζόμαστε εμείς τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα ώστε να αποκτήσουμε επισκέψεις.

Αναλύουμε τα στοιχεία της σελίδας σας και ανιχνεύουμε αν υπάρχουν αρχεία που καθυστερούν την σελίδα σας όπως φωτογραφίες ή άλλα άχρηστα αρχεία.

Κάθε χρόνο, η Google κάνει εκατοντάδες αλλαγές στον αλγόριθμο αναζήτησης που πολλές φορές επηρεάζει τις ιστοσελίδες, τόσο σε επίπεδο κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης όσο και σε επίπεδο εμφάνισης σε σχετικές αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών που στοχεύετε.

Η ομάδα μας, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα των τεχνικών απαιτήσεων της Google, ώστε να προλαμβάνει τον αρνητικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει μία τέτοια αλλαγή για τον πελάτη, και σας προτείνει τις καλύτερες SEO τεχνικές για κάθε τύπο ιστοσελίδας.

Στρατηγική Digital Marketing

Δημιουργούμε ένα πλάνο για την προώθηση στην κατάλληλη ομάδα ανθρώπων με βάση το φύλο, την ηλικία ή την τοποθεσία διαμονής τους, εξασφαλίζοντας περισσότερους υποψήφιους πελάτες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας.

Τι χρησιμοποιούμε για να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας;

   Λέξεις κλειδιά

√  Κειμενογραφία

√   Αρθρογραφία 

√   Χτίσιμο των Links

√   Τίτλοι

√   Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας

√   Responsive design

√   Meta tags

√   Προσαρμογή των φωτογραφιών

√   Οργανώνουμε την SEO στρατηγική σας και αναλύουμε τις ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους της επιχείρησής σας.

Σωστό και αποτελεσματικό "περιεχόμενο"

Ένα στοχευμένο κείμενο, έξυπνα hashtags, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό και στρατηγικά links προσελκύουν επισκέπτες, βελτιώνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και εδραιώνουν την επιχείρησή σας στην αγορά.

dig_mark_slider

Ξεχάστε τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης και τα υπέρογκα ποσά που έπρεπε κανείς να καταβάλει ώστε να προωθήσει την επιχείρησή του. Η πιο ισχυρή διαφήμιση σήμερα είναι τα post στα Κανάλια Digital Marketing του internet, όπου ένας τεράστιος αριθμός χρηστών ξοδεύει αρκετές ώρες την ημέρα τόσο για την προσωπική του ψυχαγωγία όσο και για την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών που τον ενδιαφέρουν.

Τι κάνουν τα post?

  • Τραβούν την προσοχή του κοινού σας

  • Κερδίζουν Likes & Shares

  • Συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων

  • Ενισχύουν το brand awareness

Κανάλια Digital Marketing

Google AdWords

Προώθηση γενική ή στοχευμένη ανά περιοχή ή χώρα ή πόλη με γραφικά ή φωτογραφία ή video από 1-3΄.

Twitter

Θα είναι συνδεδεμένο με τo Facebook και το Instagram.

Facebook

Προώθηση γενική ή στοχευμένη ανά περιοχή ή χώρα ή πόλη με γραφικά ή φωτογραφία ή video από 1-3΄.

YouTube

Instagram

Φωτογραφία ή video 20’’. Θα είναι συνδεδεμένο με τo Facebook και το Twitter

LinkedIn

Yandex.ru/ Яндекс

Vkontakte

Email marketing

Το email marketing αποτελεί έναν εξαιρετικά αποδοτικό και προσιτό τρόπο επικοινωνίας με τους υπάρχοντες και τους υποψήφιους νέους πελάτες σας.

Είναι μια πολύ αποτελεσματική στρατηγική digital marketing κατά την οποία στέλνουμε emails σε άτομα που είναι εγγεγραμμένοι στη mailing list μας. Η εγγραφή τους μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους και με διαφορετικούς τρόπους αλλά ΠΑΝΤΑ με τη συγκατάθεσή τους.

Στη σημερινή εποχή με την ραγδαία αύξηση των χρηστών του διαδικτύου που χρησιμοποιούν smartphones, το κοινό στόχευσης είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς ο κάθε χρήστης έχει συνδεδεμένη την συσκευή του με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά που λαμβάνει ένα email, εμφανίζεται άμεσα ως ειδοποίηση στην συσκευή του.

Τα emails είναι το #1 κανάλι επικοινωνίας

Γνωρίζετε ότι:

√    Το 91% των καταναλωτών κοιτάνε τα emails τους σε καθημερινή βάση; Κανένα άλλο κανάλι επικοινωνίας δεν διαθέτει τόσο μεγάλα νούμερα!
√    Ο αριθμός των ανθρώπων που αγόρασαν ένα προϊόν μέσω κάποιου email είναι 138% περισσότεροι από αυτούς που δεν έλαβαν κάποιο email με προσφορά!

Γιατί μια επιχείρηση να συμπεριλάβει στο πλάνο της email marketing;

√  Για να αυξήσει την φήμη της στο διαδίκτυο
√  Για να προσελκύσει νέους ή υφιστάμενους πελάτες
√  Για να ενημερώσει τους πελάτες της για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες
√  Για να ενδυναμώσει τις σχέσεις με το πελατολόγιό της
√  Για να έχει χαμηλό κόστος
√  Για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της

Η ομάδα του DGmedia εκπαιδευμένη στις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία κάθε καμπάνια διαδικτυακού μάρκετινγκ και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της αυξάνει την επιχειρηματική δραστηριότητα των πελατών της.