ipopsifios

Αξιότιμε Υποψήφιε,

Επειδή οι επόμενες εκλογές έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σύντομα  και η «κλεψύδρα έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα» σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε ωφέλιμα το χρόνο σας μέσω της έρευνας αναγνωρισιμότητας από ψηφοφόρους της περιφέρεια σας.

Διανύοντας την ψηφιακή εποχή που τα πάντα λειτουργούν μέσα από το διαδίκτυο, μπορείτε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία ώστε να μειώσετε τη προεκλογική χρηματική δαπάνη και να έχετε τον χρόνο να ανταποκριθείτε εκ των προτέρων στις απαραίτητες ενέργειες.

Αν είστε καινούριος υποψήφιος , αν είστε εν ενεργεία βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος εκτός από την προέκταση των διαπροσωπικών σας σχέσεων από κάποια δημοφίλη μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, YouTube, TikTok, Instagram, Twitter, Viber,) είναι χρήσιμο να ερευνήσετε τους πιθανούς ψηφοφόρους σας ώστε αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα προσδοκώμενα να έχετε τον χρόνο να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε.

Καινούριος υποψήφιος βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος

 • Πως ξέρετε στην πραγματικότητα αν «γνωρίζουν » την συμμετοχή σας στις εκλογές;
 • Tι λένε για εσάς; Θα σας ψηφίσουν;

Εν ενεργεία βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος

 • Γνωρίζουν οι ψηφοφόροι σας για την ξανά συμμετοχή σας ;
 • Είναι ευχαριστημένοι και Θα σας ξανά ψηφίσουν ;
 • Δεν είναι ευχαριστημένοι και δεν θα σας ξανά ψηφίσουν.

Η υποψηφιότητα σας έχει κάποιο οικονομικό κόστος η στοχευόμενη έρευνα  θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη προεκλογική χρηματική δαπάνη και να έχετε τον χρόνο να ανταποκριθείτε εκ των προτέρων στις απαραίτητες ενέργειες.

DEMO Πατήστε εδώ!!

Το Demo είναι για υποψήφιους Δημάρχους! Προσαρμόζεται ανάλογα την υποψηφιότητα

ΕΡΕΥΝΑ

Η έρευνα “E-REVIEW”είναι ένα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της παροχής υπηρεσιών σας.

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα μέτρησης που αποτυπώνεται μέσω QR CODE – τον έξυπνο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο σύνδεσης στο διαδίκτυο.

 • Είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να ελέγξεις και άρα να βελτιώσεις κάτι που δεν μπορείς να μετρήσεις

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα eReview δίνει  τα «σχόλια»  σε αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία,  που χρειάζεστε για να κρατάτε .

 • Η ανωνυμία στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, διευκολύνει τους πολίτες να απαντήσουν με ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία!
 • Το περιεχόμενο της έρευνας δεν είναι ανακοινώσιμο.

(το βλέπετε μόνο εσείς)

 • Προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα:

ΔΕΝ καταγράφει και ΔΕΝ αποθηκεύει email ή IP.!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : στον συμμετέχοντα δίνεται η δυνατότητα να απαντήσει μόνο μία φορά η πλατφόρμα είναι τεχνικά ρυθμισμένη να μην επιτρέπει δεύτερη συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο κι έτσι γνωρίζουμε τα πραγματικά αποτελέσματα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 • Το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να είναι απλό, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κατανόησης από την πλευρά των πολιτών.
 • Οι ερωτήσεις που περιλαμβάνει πρέπει να είναι συγκεκριμένες, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα δημιουργίας σύγχυσης.
 • Η δομή του ερωτηματολογίου θα πρέπει να καθιστά εύκολη τη συμπλήρωση του, ώστε αφενός να μεγιστοποιείται η ανταπόκριση των πολιτών και αφετέρου να διασφαλίζεται η εγκυρότητα της συλλεγμένης πληροφορίας.

Τα ερωτηματολόγια θα συνταχτούν ανάλογα  για να είναι στοχευόμενα στην τοπική κοινωνία.

Οι ερωτήσεις μπορούν να αλλάξουν, να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Οι ερωτήσεις μπορούν να είναι απεριόριστες αλλά προτείνουμε τουλάχιστον 10 για να μην είναι κουραστικές και γίνει αποτρεπτική η έρευνα.

Α ΕΡΕΥΝΑ 

QR CODE

Τον δημιουργικό κώδικα QR σας το  παραδίδουμε όταν έχει συμπληρωθεί και αναρτηθεί στην πλατφόρμα το ερωτηματολόγιο. (είτε το συνημμένο δείγμα)

 • Μπορεί να αναρτηθεί οπουδήποτε και οι πολίτες αφού σκανάρουν με το κινητό τηλέφωνο τον QR CODE οδηγούνται σε ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντήσουν online.
 • Μπορεί να αναρτηθεί στην σελίδα σας αν έχετε, και στα social media ή να σταλεί με email.

Β ΕΡΕΥΝΑ 

Μπορεί  πραγματοποιηθεί επιτόπια έρευνα με δικό σας άτομο έχοντας ένα tablet σε δημόσιους χώρους, καφενεία,  ΚΑΠΗ, πλατείες έξω από Super market κλπ. Η τηλεφωνικά!

Το δικό σας άτομο ή άτομα/διαχειριστές , που θα εκπαιδεύσουμε εμείς, (και θα πρέπει να είναι της εμπιστοσύνης σας για χαμηλότερο κόστος  ) απευθύνεται σε τυχαίους πολίτες και συμπληρώνει το ίδιο τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο για τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Πρόκειται για διαφορετικής  τεχνικής πρόγραμμα ερωτήσεων που αφήνει τον διαχειριστή να κάνει ONLINE πολλαπλές  έρευνες επάνω στο ίδιο ερωτηματολόγιο.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Η προτεινόμενη διάρκεια θα είναι σε πρώτη φάση πριν ξεκινήσει η επίσημη προεκλογική εκστρατεία και αφορά μόνο εσάς και την παράταξη σας.  Η έρευνα θα είναι προσανατολισμένη κυρίως στο πρόσωπο σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Αν θέλετε η έρευνα μπορεί περιλαμβάνει και όλες τις παρατάξεις .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

Παρακολουθούμε τις απαντήσεις και παραδίδουμε ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα.

Αν κατά την διάρκεια της έρευνας παρατηρηθούν αρνητικά σχόλια σας ενημερώνουμε άμεσα.

Είναι σημαντικό για κάθε υποψήφιο να μετράει άμεσα την ικανοποίηση των ψηφοφόρων όσον αφορά τη συνολική της εικόνα, την εξωστρέφειά της και το βαθμό συμμετοχής των πολιτών.

Στις παραπάνω προτάσεις αν θέλετε η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την προβολή σας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και την παραγωγή βίντεο για ανάρτηση στο Youtube.

Συμπληρωματικά αν έχετε ήδη video και θέλετε θα το αναρτήσουμε στη πλατφόρμα  discovergreece.tv ή ζωντανές συγκεντρώσεις.

 Είμαστε στην διάθεση σας για μία αναλυτικότερη παρουσίαση καθώς και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε.