Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

DGmedia - Digital Marketing

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών όπου ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός έργου αποτελεί για εμάς φιλοσοφία, τέχνη και φαντασία!

Ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις καταφέρνοντας να υλοποιήσουμε ευρηματικές ιδέες με βάση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας στη διαφήμιση και την επικοινωνία μέσα από το digital marketing, την ανάπτυξη εφαρμογών, το βίντεο και τη φωτογραφία εφαρμόζονται στην σύγχρονη διαδικτυακή αγορά και σε συνδυασμό με «την τιμή και την ποιότητα» τις κάνουν προσιτές ακόμα και για τις μικρότερες επιχειρήσεις.

Το όραμά μας

Να ενισχύσουμε την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας
προσφέροντας δημιουργικό σχεδιασμό και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε προσαρμοσμένες ψηφιακές λύσεις μέσα από καινοτόμους τρόπους διείσδυσης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο στόχος μας

Να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις να δυναμώσουν την παρουσία τους στην ελληνική ή διεθνή αγορά.

Οι αξίες μας

Ικανοποίηση του πελάτη
Γνώσεις – Συνεχής Βελτίωση – Καινοτομία
Ομαδικότητα
Ταχύτητα και επικοινωνία

Από το 2011 μέχρι και σήμερα η DGmedia ανήκει στην εταιρεία "SOVI LTD" με έδρα το Λονδίνο: 3rd Floor - 207 Regent Street London - W1B 3HH - United Kingdom. Company No. 09930664 - UTR: 5089720359
SOVI LIMITED

Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget, εμείς στην DGmedia το αξιοποιούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο του Digital Marketing.
Από μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop, ένα video ή μια φωτογράφιση, μέχρι μια ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας για την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σας βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να προβληθείτε, συνδυάζοντας αποτέλεσμα και οικονομία.