ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Μελετάμε, σχεδιάζουμε, προτείνουμε και δημιουργούμε τη σύγχρονη ιστοσελίδα που σας αντιπροσωπεύει.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες :

  • είναι σχεδιασμένες ώστε να αναδεικνύουν τις δυνατότητες της επιχείρησής σας,
  • ακολουθούν όλες τις τεχνολογίες που απαιτούνται ώστε να είναι ασφαλείς αλλά και φιλικές προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης,
  • είναι εύκολα διαχειρίσιμες ώστε να μπορείτε εύκολα να ενημερώνετε το περιεχόμενό τους εφόσον αυτό απαιτείται.

→  Εύκολη διαχείριση
→  Υψηλή αισθητική

→  Σωστό περιεχόμενο

→  Ελκυστικά μηνύματα

Responsive design

Εποχή φορητής συσκευής!

Στην σημερινή εποχή όπου περίπου το 75% των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, θα είναι από κινητά και tablet, είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με βάση την τεχνική που τους επιτρέπει να προσαρμόζονται δυναμικά σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης.

Φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης είναι η φράση που ακούγεται και γράφεται περισσότερο στο internet. Η ομάδα μας τηρεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες που θέτουν οι ίδιες οι μηχανές αναζήτησης προκειμένου να είναι η ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν πιο φιλική προς αυτές: Λέξεις κλειδιά – Περιεχόμενο – Meta tags και τίτλος – Συνδέσεις (backlinks)

Ταχύτητα

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και κάνοντας τις σωστές παραμετροποιήσεις, μειώνουμε τον χρόνο φόρτωσης της εκάστοτε ιστοσελίδας. Σε κανένα δεν αρέσει η αργή φόρτωση , ότι φορτώνει αργά και εκτελεί αργές διαδικασίες οδηγεί σε κακή εμπειρία χρήσης.
Η ομάδα μας μπορεί να κατασκευάσει πανάλαφρες και γρήγορες ιστοσελίδες με πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Εύκολη διαχείριση

Είναι σημαντικό να μπορείτε να ενημερώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Προώθηση Ιστοσελίδας και E-shop

Η ομάδα μας μπορεί να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την αποτελεσματική προβολή & προώθηση της ιστοσελίδας σας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Αναλυτικά: DIGITAL MARKETING